Publicaties

Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vandaag had ik de eer om vermeld te worden in de natuurblog van natuurfotograaf Chris Ruijter. Vorige week zijn we namelijk samen op pad geweest naar de Ransuilen! We hebben een hele leuke middag gehad en genoten van de (tientallen!) uiltjes. Chris blogt over bijzondere ervaringen in de natuur, waaronder ook over deze dag. Hierbij heeft hij mijn fotografie en website in een mooi daglicht geplaatst. Hier ben ik uiteraard erg trots op en dankbaar voor!

Zijn jullie nieuwsgierig naar het verhaal? Neem dan een kijkje op de website van Chris Ruijter. Mijn foto’s die bij deze dag horen vind je hier.

Hieronder een sneak preview van Chris zijn blog en een foto die hij van mij maakte tijdens die dag.

Publicatie Roots Agenda 2020

Publicatie Roots Agenda 2020

In een eerder bericht dat ik heb gedeeld ben ik door de jury van Roots uitgekozen voor de Top 100 in de Roots fotowedstrijd van 2019 met meer dan 6000 inzendingen. Helaas ben ik niet door naar de finale, maar de top 100 krijgt wel een plekje in de nieuwe Roots natuuragenda 2020. Dus ook mijn foto van de kleine IJsvogelvlinder staat in de agenda.

Uitreiking 6 juli 2019 Mooiste foto van Gelderland

Uitreiking 6 juli 2019 Mooiste foto van Gelderland

Omdat Buitengewoon 20 jaar bestaat hebben ze een natuurfotografiewedstrijd georganiseerd. Door een jury en later door middel van stemmen heb ik een plekje in de Top 20 en werd mijn foto geëxposeerd in het Provinciehuis in Arnhem.

Op zaterdag 6 juli was de uitreiking en werd de winnaar bekendgemaakt. Helaas geen prijs voor mij, maar wat wel erg leuk is, is dat mijn foto geëxposeerd wordt in een reizende expositie door Gelderland. De foto wordt onder andere geëxposeerd bij Bezoekerscentrum Veluwezoom, Kasteel Hernen en Bezoekerscentrum Nunspeet.

Daarnaast mocht ik een tweede afdruk van mijn foto meenemen naar huis als aandenken!

Genomineerd Bloem & Tuin evenement te Nuenen

Genomineerd Bloem & Tuin evenement te Nuenen

De foto van de IJsvogelvlinder is door de jury geselecteerd waardoor ik de finale van de fotowedstrijd van Bloem & Tuin heb behaald. De expositie van de Top 40 (finalisten) wordt bij Bloem & Tuin, het grootste tuinevenement van de Benelux tentoongesteld langs de route van het evenement, in de prachtige bossen van Landgoed Gulbergen. Een evenement met ruim 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland!

Aan de hand van de stemmen tijdens het evenement wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Expositie Top 20 Buitengewoon Provinciehuis Arnhem

Expositie Top 20 Buitengewoon Provinciehuis Arnhem

Op dinsdag 11 juni werd de Top 20 van de Buitengewoon fotografiewedstrijd bekendgemaakt in het Provinciehuis in Arnhem. De fotografiewedstrijd stond in het teken van het 20 jarig bestaan van Buitengewoon, onderdeel van Omroep Gelderland.

De jury heeft een top 100 uitgekozen waar mijn foto deel van uitmaakte. Door middel van stemmen kon je doorstromen naar de Top 20 en de finale in Beekhuizen op 6 juli. Er zijn bijna 7000 stemmen uitgebracht en mijn foto heeft het uiteindelijk geschopt tot de Top 20! Erg blij met dit resultaat en de steun die ik van iedereen heb gekregen.

Op zaterdag 6 juli weet ik meer …

© Danny Slijfer Fotografie - 2019