Publicaties

VNF de Twintigers

VNF de Twintigers

Woensdag 8 januari is Danny Slijfer Fotografie op stap geweest. Voor het eerst ben ik naar een fotografieclub geweest. Dit is een bevriende club met voor mij allerlei top natuurfotografen uit het hele land. Voor mij een grote eer om hier deel uit van te mogen maken! Woensdagavond was de eerste bijeenkomst van VNF de Twintigers. We hebben als start allemaal elkaars ingestuurde foto’s besproken, wat erg leuk en leerzaam was. Ik denk dat ons nog heel veel moois te wachten staat met deze club!

Mijn werk aan de muur in Winterswijk!

Mijn werk aan de muur in Winterswijk!

Dit weekend ben ik bij goede vrienden op bezoek geweest en heb ik mijn eerste landschapsfoto op canvas persoonlijk kunnen overhandigen. Ik ben erg trots en vereerd dat zij mij het vertrouwen hebben gegeven om mijn foto zo’n prominente plek in hun woonkamer te geven.

Het formaat loog er niet om, 120 bij 80 cm en dat direct boven de zithoek. De kleuren van het landschap van De Posbank komen prachtig uit bij de kleuren van het interieur. Tevreden klanten en een tevreden natuurfotograaf! Zij hebben al twee keer eerder een foto van mij besteld op canvas, dit is al even geleden, maar toch leuk om hieronder ook nog even te laten zien. Dank jullie wel Jelmer & Karlijn!

Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vandaag had ik de eer om vermeld te worden in de natuurblog van natuurfotograaf Chris Ruijter. Vorige week zijn we namelijk samen op pad geweest naar de Ransuilen! We hebben een hele leuke middag gehad en genoten van de (tientallen!) uiltjes. Chris blogt over bijzondere ervaringen in de natuur, waaronder ook over deze dag. Hierbij heeft hij mijn fotografie en website in een mooi daglicht geplaatst. Hier ben ik uiteraard erg trots op en dankbaar voor!

Zijn jullie nieuwsgierig naar het verhaal? Neem dan een kijkje op de website van Chris Ruijter. Mijn foto’s die bij deze dag horen vind je hier.

Hieronder een sneak preview van Chris zijn blog en een foto die hij van mij maakte tijdens die dag.

Publicatie Roots Agenda 2020

Publicatie Roots Agenda 2020

In een eerder bericht dat ik heb gedeeld ben ik door de jury van Roots uitgekozen voor de Top 100 in de Roots fotowedstrijd van 2019 met meer dan 6000 inzendingen. Helaas ben ik niet door naar de finale, maar de top 100 krijgt wel een plekje in de nieuwe Roots natuuragenda 2020. Dus ook mijn foto van de kleine IJsvogelvlinder staat in de agenda.

Deelname aan een reizende expositie door Gelderland

Deelname aan een reizende expositie door Gelderland

Omdat Buitengewoon 20 jaar bestaat hebben ze een natuurfotografiewedstrijd georganiseerd. Door een jury en later door middel van stemmen heb ik een plekje in de Top 20 en werd mijn foto geëxposeerd in het Provinciehuis in Arnhem.

Op zaterdag 6 juli was de uitreiking en werd de winnaar bekendgemaakt. Helaas geen prijs voor mij, maar wat wel erg leuk is, is dat mijn foto geëxposeerd wordt in een reizende expositie door Gelderland. De foto wordt onder andere geëxposeerd bij Bezoekerscentrum Veluwezoom, Kasteel Hernen en Bezoekerscentrum Nunspeet.

Daarnaast mocht ik een tweede afdruk van mijn foto meenemen naar huis als aandenken!

© Danny Slijfer Fotografie - 2019