Publicaties

Publicaties

 • Finale Gelderse fotowedstrijd 2020

  Op zondag 31 augustus was het weer zover, de finale van de Gelderse Fotowedstrijd bij Buitenplaats Beekhuizen. Ook in het tweede jaargang hoorde ik bij de groep van 25 finalisten. Dit jaar waren er voor het eerst vijf verschillende categorieën, ik deed mee in de macro categorie met mijn foto van de familie springstaart.

  Spannend was het zeker en ook gezellig! Maar helaas voor mij geen prijs, de jury koos een andere foto uit als categorie- en overall winnaar. Wel gaat mijn afgedrukte foto wederom mee met de reizende expositie naar bezoekerscentrum Nunspeet, Kasteel Hernen, Museonder Nationaal Park de Hoge Veluwe en nog twee onbekende locaties. Uiteindelijk zullen de foto’s een vaste eindbestemming krijgen, net zoals vorig jaar gaan ze ook nu naar een goed doel. Mijn foto van de vorige deelname hangt intussen in het Hospice Wijchen

  Hieronder een foto met mij en de presentator Harm Edens, en natuurlijk mijn afgedrukte foto. En een foto met wat collega fotografen Pim Edelman en Chris Ruijter.

 • Roots – Foto van de week

  Vandaag kreeg ik een leuke melding dat mijn foto van Herikhuizerveld (Posbank) uitgekozen is tot foto van de week bij Roots met deze week het thema ‘paars’. Daarbij is mijn foto vermeld op de homepagina van Rootsmagazine.nl

 • Publicatie Roots magazine

  Afgelopen week kreeg ik via te horen dat ik voor een tweede keer achter elkaar met een natuurfoto in een nieuwe Roots van Juli/Augustus ben terechtgekomen. Heel erg leuk! De tien mooiste ingezonden foto’s worden uitgekozen en krijgen vervolgens een eervolle plek in het magazine! Het thema dit keer was Vogels van de lage landen

  Met de grutto foto uit polder Arkemheen in het Roots Magazine
 • Publicatie tijdschrift Natuurfotografie.nl

  Zoals jullie wellicht eerder hebben gelezen, ben ik in de 30k challenge van Natuurfotografie.nl als tweede geëindigd met mijn foto van de Grote zilverreigers. Naast de mooie prijs die ik had ontvangen (het boek Woodscapes), kreeg ik ook de mooie eer in het tijdschrift met een publicatie!

 • Radio interview – Roze spreeuw

  Afgelopen week was ik op zoek naar de Roze spreeuw in mijn omgeving. Ik ben niet bepaald een twitcher, zoals ze dat zo mooi noemen, maar wanneer er een roze spreeuw in de buurt zit op tien minuten rijden dan ga ik toch echt wel even kijken! Twee roze spreeuwen zaten in een dorpje verderop genaamd Hall. Eén heb ik er gezien, wat een prachtig geval! Die zalmroze borst met bijpassende poten en snavel, geweldig! Het leuke daarbij is dat ik samen met Arno ten Hoeve ter plekke geïnterviewd ben over de roze spreeuw door radio Omroep Gelderland! Hier is het interview omtrent de roze spreeuw terug te luisteren:
  https://soundcloud.com/omroepgld/vogelspotters-op-zoek-naar-de-roze-spreeuw

 • 2e plaats 30k wedstrijd natuurfotografie.nl

  Vandaag kreeg ik een mooie melding in mijn inbox op Instagram! Namelijk dat ik 2e ben geworden in een online Instagram wedstrijd van natuurfotografie.nl. Omdat zij 30.000 volgers hebben behaald op Instagram, werd er onder de lezers/kijkers een wedstrijd georganiseerd met mooie prijzen om dit te vieren! Ze noemden het de 30k Challenge. Uit ruim 750 deelnemers waarbij ieder één foto mocht insturen onder het thema ‘Je mooiste foto’ ben ik tweede geworden!! Wat super gaaf om zo hoog te mogen eindigen. Omdat ik tweede ben geworden komt mijn foto in het magazine van natuurfotografie.nl (later meer daarover) en mag ik een mooi boek uitzoeken! En dat wordt Woodscapes van Pixfactory. Heel erg leuk en wil bij deze natuurfotografie.nl bedanken voor de gave prijs!

 • Publicatie Roots magazine wedstrijd ‘Dynamiek’

  Een week geleden kreeg via via te horen dat mijn spreeuwenfoto, gemaakt in Geldermalsen, in het magazine Roots geplaatst is. Twee andere foto’s van mij kregen een eervolle vermelding op de website, maar behaalden net niet het tijdschrift. Samen met wat andere winnaars heb ik een eervolle vermelding gekregen in het blad! Het thema was ‘Dynamiek’. Leuk om te zien dat de foto van de spreeuwen een mooie plek heeft gekregen in het april/mei 2020 nummer van Roots magazine!

 • Geïnterviewd door natuurfotografie.nl

  Afgelopen najaar werd er contact opgenomen of ik interesse had om geïnterviewd te worden door het grootste natuurfotografie platform van de lage landen!! Natuurlijk wilde ik dat wel, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Hoe cool is dat! Een erg grote eer om je manier van werken en je persoonlijke kijk op de natuurfotografie te mogen delen op zo’n groot platform met zoveel lezers! Zodoende heb ik in de afgelopen periode de vragen beantwoord en heb er goed over nagedacht wat ik met mijn verhaal op dit podium wil bereiken! Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een erg open interview, waar ik over dingen praat wat ik normaal gesproken niet snel zal doen. Ik hoop daarmee mensen te bereiken en te inspireren hoe belangrijk de natuur voor ons is en wat het met mij heeft gedaan! Ik ben erg trots op dit interview, een hoogtepunt die ik kan toevoegen aan al die mooie dingen die al gepasseerd zijn! Zijn jullie nieuwsgierig naar het interview? Lees het interview hier.

 • Arendfoto’s gebruikt op website Arendkracht

  Een poosje geleden had ik contact met Josefine en heb ik haar wat Arend foto’s toegestuurd voor haar website. Haar bedrijf heet Arendkracht dus mijn foto’s van de zeearenden zijn erg toepasselijk! Ook erg leuk dat zij mijn foto’s op alle websitepagina’s als header gebruikt heeft.

 • Gelderse natuurfotografie wedstrijd – Finale ronde

  Ja! We zijn net zoals vorig jaar met de kleine ijsvogelvlinder door naar de finaleronde van de Gelderse natuurfotografiewedstrijd van Buitengewoon Gelderland! Uit meer dan 800 foto’s hebben dit jaar de springstaartjes eerst de juryronde en daarna de stemronde overleefd en zijn ze in de top 25 terecht gekomen. Er zal net zoals vorig jaar weer een reizende expositie aankomen, maar in verband met de corona, zal dit nog even op zich laten wachten. Ik houd jullie op de hoogte! Nu is het afwachten of de foto in aanmerking komt voor een jury- of publieksprijs.

 • Webinar Dave Zuuring en Remco Stunnenberg CameraNu

  Vrijdag 24 april gaven Dave Zuuring en Remco Stunnenberg een natuurfotografie Webinar genaamd ‘De kracht van fotografie’. Ik heb me onder het genot van een kopje thee de hele avond vermaakt met dit leuke duo! Al helemaal toen ik tot twee keer toe werd vermeld door Dave als inspiratiebron voor puur natuur fotografie.

  Ik ben erg trots dat mijn werkwijze opvalt en anderen inspireert. Op de social media maak ik nog wel eens statements tegen de één in een dozijn foto’s zoals je die snel krijgt in bijvoorbeeld een vogelhut. Dit blijft persoonlijk, maar voor mij is de beleving tijdens het maken van een foto erg belangrijk. Deze beleving probeer ik ook in mijn foto’s te laten terugkomen, waardoor ze net wat anders zijn. Het kost tijd en veel geduld, maar met deze boodschap laten ze zien dat mijn manier van fotograferen toch opvalt. Dit geeft mij dan ook een verschrikkelijk goede boost, om anderen te blijven inspireren om proberen net iets anders te zijn.

  Voor de liefhebbers van natuurfotografie: ga zeker even kijken! Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar het stukje waar ik zo trots op ben, dat begint vanaf 1:29:25. Bekijk de Webinar hier. Hieronder een schermopname van de Webinar waarbij mijn Instagram profiel als volg tip genoemd wordt.

 • Natuurfotografie boek – Saal Digitaal

  Een maand geleden kreeg ik de mogelijkheid om in samenwerking met Saal Digitaal een fotoboek te maken met mijn natuurfoto’s. Een bedrijf dat belooft hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit te leveren. Nu mocht ik in combinatie met een voucher hun product testen en kijken of de kwaliteit zo goed is als ze beloofden. Super gaaf natuurlijk en ik ben vereerd om dit te mogen doen. Hier tegenover staat dan een eerlijke beoordeling en een stukje reclame. Met de reclame zit het wel goed, een video en wat foto’s van het boek is op social media gedeeld.

  Het boek heet ‘Verwondering – De Nederlandse natuur’. Het boek is 72 pagina’s dik, komt uit de professional line en is 30 x 21 cm. De cover is van wit linnen en de pagina’s zijn afgedrukt met HighEnd – print mat papier. Het boek staat vol met mijn eigen natuurfoto’s en kost € 128,29 bij Saal Digitaal. Een flink bedrag, is het dat ook waard? Hieronder een verhalende beoordeling hoe ik het heb ervaren.

  Ik als computerkneus heb helemaal niks met computerprogramma’s en al helemaal niet met onbekende programma’s. Liever begin ik er niet aan en als het aan mijn instelling lag dan waren we blijven hangen in Windows 98. Nu moest ik dus in een onbekend fotoprogramma van Saal Digitaal een fotoboek gaan maken. Best een uitdaging voor mij, want mijn vriendin maakt altijd de fotoboeken van onze vakanties. Mijn eerste reactie was dan ook: schat, maak jij het boek dan? Dan ga ik er wel naast zitten voor aanwijzingen. Voordat ik een programma door heb dan zijn we dagen verder en veel dingen zal ik nooit ontdekken. Toch vond ik dit niet zo’n goed idee aangezien dan de beoordeling vanuit ‘ons’ komt in plaats van vanuit mij als natuurfotograaf. Gelukkig had Dave Zuuring wat prachtige video’s gemaakt over het Saal Digitaal fotoboek met wat uitleg. Dat gaf mij moed om toch snel eens te beginnen, want er zat een einddatum aan de gekregen voucher. Wat bleek: ik hoefde de video’s van Dave niet keer op keer terug te kijken, maar één keer was genoeg.

  Het fotoprogramma begon met een inleidend menu met productkeuze, formaat, cover materiaal en printkwaliteit. Via bevriende natuurfotografen had ik vernomen dat HighEnd – print mat echt een aanrader was. Deze stond echter niet in de standaard bestelweergave en moest ik apart downloaden. Als ik niet wist dat dit type printpapier bestond had ik never nooit verder gekeken en was ik dit niet te weten gekomen. Dat vind ik zonde, want het printpapier en de kwaliteit van de foto’s zijn geweldig! Super scherp en prachtige kleuren. Het papier is mooi stevig, wat het boek er professioneel uit laat zien. Dus een tip voor Saal Digitaal: zet HighEnd – print mat ook in jullie eerste keuzemenu. De witte linnen kaft die € 5,00 extra kost is echt heel erg strak, de hoeken zijn mooi stevig en goed gevouwen. De touch van de linnen kaft pas echt bij de beleving van het boek. De combinatie met het stevige papier en de printkwaliteit maakt het boek echt geweldig! Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

  Na de inleiding kwam ik terecht in het ontwerpprogramma. Je kan hier kiezen voor een leeg document, maar door Dave is mij al die moeite bespaard gebleven en heb ik gekozen voor het One-Minute Fotoboek in de stijl ‘Simple’. Dit was achteraf een hele goede keuze, want heel veel pagina’s zijn zo makkelijk met foto’s te vullen. Ik vind de naam One-Minute wat oneerbiedig en simpel klinken, alsof je binnen één minuut een fotoboek in elkaar flanst. Het is zeker niet in één minuut gedaan, het kost tijd en perfectie om het boek te maken. Er zit ook een uitgebreid lay-out pakket in het programma, de kant-en-klare lay-outs waren dan ook ideaal. Beviel die niet, dan kon ik zelf de kaders of afbeeldingen verplaatsen, verwijderen of nieuwe toevoegen. Dit ontdekte ik door het te doen, dus petje af voor de programmamakers van Saal Digitaal! Zelfs ik heb mij uitstekend gered en het boek zo kunnen maken hoe ik het wilde.

  De printkwaliteit van de beelden op HighEnd – print mat zijn prachtig. Zachte kleuren, uitstekende scherpte en hele lichte textuur in het stevige papier, prachtig! Ik ken de standaard fotoboeken voor een paar tientjes, maar wat ik vandaag door de brievenbus zag vallen was echt van een andere kwaliteit. Het kost wat, maar dan heb je ook echt kwaliteit. In mijn beleving doen ze niet onder voor wat ze de klant beloven. Het product was overigens netjes verpakt in een soort van schuim met een kartonnen doos eromheen. Dit heeft totaal geen beschadigingen opgeleverd en het boek is in perfecte staat geleverd op de afgesproken datum. Ook de mailtjes voor de levering waren duidelijk en ik wist ruim van te voren wanneer het boek geleverd zou worden. Helemaal top! Saal Digitaal bedankt voor de samenwerking en ik hoop dat ik in de toekomst vaker wat voor jullie kan betekenen. Jullie kwaliteit is uitstekend en zo goed als jullie beloven.

  Groeten Danny Slijfer – Natuurfotograaf

 • Top 50 Gelderse natuurfotografiewedstrijd

  Deze week heb ik te horen gekregen dat ik in de top 50 sta met mijn foto van de springstaartjes. Het is een natuurfotografiewedstrijd van Buitengewoon Gelderland, het gaat om de mooiste natuurfoto van Gelderland. In totaal zijn er meer dan 800 inzendingen geweest. Voor mij is het nu afwachten of ik de finale behaal, eind april hoor ik hier meer over!

  Als je je stem wil uitbrengen op mijn foto, dan kan dat nog via deze link. Je vindt mijn foto onder de categorie ‘macro’.

 • Auteur voor natuurfotografie.nl

  Begin 2020 heb ik via social media gesolliciteerd om auteur te worden voor natuurfotografie.nl. Uiteindelijk werd ik geschikt bevonden en nu mag ik regelmatig artikelen schrijven voor de rubriek ‘In de zoeker’. Natuurfotografie.nl is het platform voor natuurfotografen uit de lage landen, ik struinde deze dan ook al jaren af. Een eer voor mij om voor deze site te mogen schrijven en met mijn foto’s mijn verhaal te mogen vertellen. Ik ben dan ook zeker trots op dit hoogtepunt!

  Bij publicaties vind je alle artikelen die ik tot nu toe heb geschreven.

 • VNF de Twintigers

  Woensdag 8 januari is Danny Slijfer Fotografie op stap geweest. Voor het eerst ben ik naar een fotografieclub geweest. Dit is een bevriende club met voor mij allerlei top natuurfotografen uit het hele land. Voor mij een grote eer om hier deel uit van te mogen maken! Woensdagavond was de eerste bijeenkomst van VNF de Twintigers. We hebben als start allemaal elkaars ingestuurde foto’s besproken, wat erg leuk en leerzaam was. Ik denk dat ons nog heel veel moois te wachten staat met deze club!

 • Mijn werk aan de muur in Winterswijk!

  Dit weekend ben ik bij goede vrienden op bezoek geweest en heb ik mijn eerste landschapsfoto op canvas persoonlijk kunnen overhandigen. Ik ben erg trots en vereerd dat zij mij het vertrouwen hebben gegeven om mijn foto zo’n prominente plek in hun woonkamer te geven.

  Het formaat loog er niet om, 120 bij 80 cm en dat direct boven de zithoek. De kleuren van het landschap van De Posbank komen prachtig uit bij de kleuren van het interieur. Tevreden klanten en een tevreden natuurfotograaf! Zij hebben al twee keer eerder een foto van mij besteld op canvas, dit is al even geleden, maar toch leuk om hieronder ook nog even te laten zien. Dank jullie wel Jelmer & Karlijn!

 • Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

  Vandaag had ik de eer om vermeld te worden in de natuurblog van natuurfotograaf Chris Ruijter. Vorige week zijn we namelijk samen op pad geweest naar de Ransuilen! We hebben een hele leuke middag gehad en genoten van de (tientallen!) uiltjes. Chris blogt over bijzondere ervaringen in de natuur, waaronder ook over deze dag. Hierbij heeft hij mijn fotografie en website in een mooi daglicht geplaatst. Hier ben ik uiteraard erg trots op en dankbaar voor!

  Zijn jullie nieuwsgierig naar het verhaal? Neem dan een kijkje op de website van Chris Ruijter. Mijn foto’s die bij deze dag horen vind je hier.

  Hieronder een sneak preview van Chris zijn blog en een foto die hij van mij maakte tijdens die dag.

 • Publicatie Roots Agenda 2020

  In een eerder bericht dat ik heb gedeeld ben ik door de jury van Roots uitgekozen voor de Top 100 in de Roots fotowedstrijd van 2019 met meer dan 6000 inzendingen. Helaas ben ik niet door naar de finale, maar de top 100 krijgt wel een plekje in de nieuwe Roots natuuragenda 2020. Dus ook mijn foto van de kleine IJsvogelvlinder staat in de agenda.

 • Deelname aan een reizende expositie door Gelderland

  Omdat Buitengewoon 20 jaar bestaat hebben ze een natuurfotografiewedstrijd georganiseerd. Door een jury en later door middel van stemmen heb ik een plekje in de Top 20 en werd mijn foto geëxposeerd in het Provinciehuis in Arnhem.

  Op zaterdag 6 juli was de uitreiking en werd de winnaar bekendgemaakt. Helaas geen prijs voor mij, maar wat wel erg leuk is, is dat mijn foto geëxposeerd wordt in een reizende expositie door Gelderland. De foto wordt onder andere geëxposeerd bij Bezoekerscentrum Veluwezoom, Kasteel Hernen en Bezoekerscentrum Nunspeet. De foto hangt uiteindelijk voor vast in Hospice Wijchen, wat ik erg bijzonder vind en trots op ben!. Zoals ze het zelf zeggen ‘Voor onze gasten is het een heel bijzonder venster naar buiten’.

  Daarnaast mocht ik een tweede afdruk van mijn foto meenemen naar huis als aandenken!

 • Genomineerd Bloem & Tuin evenement te Nuenen

  De foto van de IJsvogelvlinder is door de jury geselecteerd waardoor ik de finale van de fotowedstrijd van Bloem & Tuin heb behaald. De expositie van de Top 40 (finalisten) wordt bij Bloem & Tuin, het grootste tuinevenement van de Benelux tentoongesteld langs de route van het evenement, in de prachtige bossen van Landgoed Gulbergen. Een evenement met ruim 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland!

  Aan de hand van de stemmen tijdens het evenement wordt er een winnaar bekend gemaakt.

 • Expositie Top 20 Buitengewoon Provinciehuis Arnhem

  Op dinsdag 11 juni werd de Top 20 van de Buitengewoon fotografiewedstrijd bekendgemaakt in het Provinciehuis in Arnhem. De fotografiewedstrijd stond in het teken van het 20 jarig bestaan van Buitengewoon, onderdeel van Omroep Gelderland.

  De jury heeft een top 100 uitgekozen waar mijn foto deel van uitmaakte. Door middel van stemmen kon je doorstromen naar de Top 20 en de finale in Beekhuizen op 6 juli. Er zijn bijna 7000 stemmen uitgebracht en mijn foto heeft het uiteindelijk geschopt tot de Top 20! Erg blij met dit resultaat en de steun die ik van iedereen heb gekregen.

  Op zaterdag 6 juli weet ik meer …

 • Mijn werk aan de muur!

  Een prachtig canvasdoek van het Ruighaarmos bij een klant in Braamt aan de muur. Een centrale eyecatcher in de slaapkamer. De oranje en blauwe kleuren komen mooi uit bij de inrichting en op de hagelwitte muur. Nu mocht ik met eigen ogen bekijken hoe het geheel eruit zag. Een tevreden klant en een tevreden fotograaf!

 • Finalist Roots Magazine Natuurfotografiewedstrijd 2019

  Afgelopen week kreeg ik het bericht dat ik ben gekozen voor de Top 100 van de Roots Natuurfotografiewedstrijd 2019. De foto van de IJsvogelvlinder is uit 6500 inzendingen uitgekozen door de jury. Wat een grote eer! Hiermee sta ik sowieso in de Roots jaaragenda van 2020, wat ik al super gaaf vind.

  Ik maak nog kans op de Publieksprijs met behulp van stemmen en de juryprijs. Dus voorlopig nog even afwachten..

 • Finalist Gelderse Natuurfotowedstrijd 2019

  Met de foto van de Klein IJsvogelvlinder ben ik door een jury verkozen tot de top 100 van de Gelderse Natuurfotowedstrijd 2019 georganiseerd door Buitengewoon Omroep Gelderland.

  Tot eind april kon er op de foto’s gestemd worden en nu is het afwachten of ik de top 20 heb behaald en kan exposeren in het Provinciehuis in Arnhem.

 • Groene Camera – Eervolle vermelding / Highly commended

  Een paar weken geleden kreeg ik via natuurfotografie.nl te horen dat ik was genomineerd als finalist in de categorie ‘Dieren’ voor de Groene Camera. Het is één van de grootste en best aangeschreven natuurfotografiewedstrijden van Nederland & België.

  Zaterdag 23 maart 2019 vond de uitreiking plaats bij Hart van Holland in Nijkerk. Hier heb ik te horen gekregen dat mijn foto van de haas verkozen is tot eervolle vermelding in de categorie ‘Dieren’. De foto is door de jury gekozen uit meer dan 6000 inzendingen, ik ben dan ook erg trots op dit resultaat!

  Op de website van natuurfotografie.nl staan alle finalisten, waaronder ook mijn foto.

 • Mijn eerste fotografieproduct!

  Afgelopen maand heb ik mijn eerste natuurfotografieproduct gemaakt, namelijk een verjaardagskalender! Binnen twee weken zijn bijna alle kalenders al verkocht en moet er een volgende lading kalenders geleverd worden.

  Ze hangen op vele verschillende plekken bij familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik vind de gedachte erg leuk dat mijn ontmoeting met een vlinder of een ree nu gedeeld kan worden met anderen en op deze manier komt de natuur bij mensen in huis! Erg leuk dat ik deze momenten met anderen kan delen en hen zo blij kan maken met een kalender.

  Hieronder enkele voorbeelden van de vele blije klanten die de kalender een mooie plaats hebben gegeven.

  De kalender is inmiddels helemaal uitverkocht. Toch geïnteresseerd in een kalender? Er is een mogelijkheid om bij te bestellen op verzoek, neem dat contact op.

 • Mijn werk aan de muur!
  Via de website is er contact met mij opgenomen en zijn er foto’s besteld. Het gaat om twee IJsvogel foto’s en een foto van een Roodborst. Voor de klant was het belangrijk dat de foto’s in parken in de directe omgeving waren geschoten. Ik had de eer om even een kijkje te mogen nemen in het appartementencomplex waar ze zijn opgehangen. Drie mooie canvasdoeken die de hal van het complex opvrolijken! 
 • Artikel Vroege Vogels
  Publicatie over de zeldzame Kleine IJsvogelvlinder.
 • Omslagfoto Vroege Vogels
  Gekozen als omslagfoto op de website van Vroege Vogels – februari 2018
 • Winnaar Veluwse Fotowedstrijd

  Tweemaal winnaar van de Veluwse Fotowedstrijd – Oktober 2017
  Links in de categorie ‘Wildlife’ –  Zandhagedis. Rechts in de categorie ‘Macro’ – Zwervende Heidelibel.

 • Publicatie Arnhemse Koerier

  Publicatie in de Arnhemse Koerier – Oktober 2017.

 • Vermelding Natuurfotografie.nl

  Eervolle vermelding in de top 10 op www.natuurfotografie.nl voor fotowedstrijd met thema ‘Libellen’ – Juli 2017

 • Krantenpublicatie Huldiging Vitesse

  Foto van de aanvoerder van Vitesse tijdens de bustour van de huldiging van de KNVB beker in de binnenstad – Mei 2017

  De Gelderlander                                                      Algemeen Dagblad

 • Mooiste weekfoto

  Foto van de dag, plaat van de week en meer dan 2000 likes op Mooiste Foto van Nederland – Mei 2017

 • Publicatie bedrijfsfoto’s kapperszaak

  Publicatie door nieuwspagina van bedrijfsfoto’s voormalige kapperszaak Steenstraat 10A te Arnhem – September 2016.

 • Mooiste dagfoto

  Foto van de dag – Mooiste foto van Nederland – Juni 2016