Nieuw artikel in Natuurfotografie Magazine

Nieuw artikel in Natuurfotografie Magazine

Vandaag viel ook hier de nieuwe editie van het Natuurfotografie Magazine op de mat! Iets later dan gewend, wat resulteerde in een gezonde portie ongeduld. Meestal wordt het magazine op vrijdag of zaterdag bezorgd, maar deze keer kwam het tijdschrift een keer na het weekend. Verder geen probleem hoor, maar het enthousiasme was weer erg hoog en dat is zeer terecht, want het is voor mij een bijzonder nummer. Ik mocht namelijk een bijdrage leveren aan dit nieuwe nummer en dat in totaal alweer voor de derde keer, wat mij bijzonder trots maakt! Tot nu toe blijft het toch elke keer weer spannend hoe het eindresultaat op papier eruit ziet. Dat maakt het ontvangen van het magazine extra leuk en mij extra ongeduldig.

Dit keer mocht ik een pagina vullen in de rubriek Tutorial basic met in dit nieuwe nummer het thema: Het wonder van water. Voor deze rubriek heb ik een foto aangeleverd van een groep grote zilverreigers in het water op een ondergelopen weiland. Als je mij al een tijdje kent of volgt dan heb je deze foto vast en zeker al eens voorbij zien komen. Dit moment met de bijbehorende foto’s mochten ook al meerdere keren in de prijzen vallen. Waarom deze foto in een artikel over water? Je ziet nauwelijks water. Ja dat klopt, maar zonder het toch wel aanwezige water had ik deze foto nooit kunnen maken. Deze foto laat een passende en originele benadering zien van wat de essentie wat water is en kan zijn. Lichtpuntjes in het donker, zo heb ik mijn bijdrage aan het magazine genoemd!

Zouden jullie het nieuwe nummer van het Natuurfotografie Magazine inclusief dit artikel en nog veel meer moois ook willen lezen? Neem dan een kijkje op www.natuurfotografie.nl, daar is dit nummer te bestellen. Ook in de winkels is het magazine nu verkrijgbaar. Alvast veel leesplezier gewenst!

Reacties zijn gesloten.