Rijtje van drie bij Boeksz

Rijtje van drie bij Boeksz

Een maand geleden alweer heb ik mij als natuurfotograaf laten inschrijven als zelfstandig ondernemer bij de KVK. Dit leuke nieuwtje plaatste ik uiteraard op mijn social media. Vele leuke reacties heb ik hierop ontvangen, waaronder een reactie met een voorstel van Peter Haitsma. De man achter de website en Instagrampagina Boeksz. Boeksz staat bekend om de plek voor fotografie- en natuurliefhebbers en is gespecialiseerd op het gebied van fotografieboeken.

Peter nodigde mij uit of ik het leuk vond om een rijtje van drie foto’s samen te stellen voor zijn Instagramaccount Boeksz. Het idee erachter was om als nieuw ondernemer wat naamsbekendheid op te doen onder zijn volgers. Een suggestie van Peter was om een verhaal met beelden te plaatsen met betrekking tot mijn nieuwe ondernemerschap of de op dat moment aankomende finales van Lowland Photo Contest en de Groene Camera. Dat laatste vond ik een top idee, daarom heb ik drie foto’s bij elkaar gezocht van de haas. Want twee van de drie hazenfoto’s zijn in de prijzen gevallen als eervolle vermelding, in het verleden bij de Groene Camera en twee weken geleden bij Lowland Photo Contest.

Afgelopen zondag 10 april heeft Peter de foto’s en het bijbehorende verhaal online gezet op zijn Instagramaccount Boeksz. Dit leverde erg leuke reacties op en het is voor mij een eer om op dit account tussen vele andere top fotografen te mogen staan. Bij deze heel erg bedankt Peter & Boeksz!

Reacties zijn gesloten.