Finalist Gelderse Natuurfotografiewedstrijd 2021

Finalist Gelderse Natuurfotografiewedstrijd 2021

Wederom erg goed nieuws wat betreft deze foto van de kluut! Deze week kreeg ik namelijk een mailtje dat deze foto de finale heeft behaald voor de Gelderse Natuurfotografiewedstrijd 2021. Uit ruim 1700 foto’s zit ik wederom bij de laatste finalisten, dit maal 50 finalisten in totaal waarbij ik strijd om de prijzen in de categorie Vogels! Drie jaar geleden werd deze wedstrijd voor het eerst georganiseerd, sindsdien ben ik er als finalist bij. Trots dat het dit jaar weer gelukt is! Ik hoop nu drie keer scheepsrecht? Het niveau is dit jaar erg hoog vind ik. Leuk om te zien hoe deze wedstrijd erg hard groeit! De prijsuitreiking is dit jaar op kasteel Doorwerth op 5 september. Dit jaar krijgen niet alle finalisten, maar alleen de winnaars een reizende expositie en gaan ze naar een goed doel, wat ik een prachtig initiatief vind! Wordt vervolgd..

Reacties zijn gesloten.