2e plaats 30k wedstrijd natuurfotografie.nl

2e plaats 30k wedstrijd natuurfotografie.nl

Vandaag kreeg ik een mooie melding in mijn inbox op Instagram! Namelijk dat ik 2e ben geworden in een online Instagram wedstrijd van natuurfotografie.nl. Omdat zij 30.000 volgers hebben behaald op Instagram, werd er onder de lezers/kijkers een wedstrijd georganiseerd met mooie prijzen om dit te vieren! Ze noemden het de 30k Challenge. Uit ruim 750 deelnemers waarbij ieder één foto mocht insturen onder het thema ‘Je mooiste foto’ ben ik tweede geworden!! Wat super gaaf om zo hoog te mogen eindigen. Omdat ik tweede ben geworden komt mijn foto in het magazine van natuurfotografie.nl (later meer daarover) en mag ik een mooi boek uitzoeken! En dat wordt Woodscapes van Pixfactory. Heel erg leuk en wil bij deze natuurfotografie.nl bedanken voor de gave prijs!

Reacties zijn gesloten.