Expositie Huis der Provincie in Arnhem met oma

Expositie Huis der Provincie in Arnhem met oma

Deze week hebben we Oma Wessels opgehaald uit Doesburg en zijn we samen met haar naar de expositie van De Gelderse Natuurfotowedstrijd 2023 geweest! En dit vond ik best wel een heel bijzonder moment en leuk genoeg om te delen!

Want, oma zit namelijk al 5 jaar tijdens de uitreiking van de finale van de Gelderse Fotowedstrijd voor de buis geplakt met Omroep Gelderland erop en dat op volumestandje hoog! Vanuit huis leefde ze elk jaar mee met haar kleinzoon en duimde ze op een goede uitkomst. Echter elk jaar kreeg ik binnen een aantal dagen het belletje ” Ik heb je niet gezien Danny! ” Nee dat klopt oma, ook dit jaar zit ik er helaas net niet bij.. Vervolgens oma: ” Hoe kan dat nou dan?..” Tja ik heb geen idee oma.. De jury was schijnbaar niet genoeg onder de indruk van mijn foto. Meestal hadden we het daarna snel over iets anders.

Maar dit jaar liep het net wat anders, per toeval zag ze haar oudste kleinzoon met een brede glimlach op Omroep Gelderland, maar daaruit viel niks te maken. De volgende dag in de kerk hoorde ze van een bekende dat haar kleinzoon had gewonnen. Dus dezelfde middag had ik oma aan de telefoon en kon ik eindelijk vertellen: Oma, dit jaar heb ik ook gewonnen!

Hoe leuk is het dan om met je vrouw en je oma naar de expositie te gaan in Arnhem! Dus dat deden we ook! De mooie middag werd afgesloten in de stad met een drankje en uiteraard gebak!

De juryprijs, de publieksprijzen en de drie favorieten per categorie zijn van 11 tot en met 26 oktober te zien als expositie in het Huis der Provincie in Arnhem

Reacties zijn gesloten.