Dit smaakt naar meer!

Dit smaakt naar meer!

In het weekend van 14 oktober ’23 ben ik samen met mijn vrouw Melissa op pad geweest in de Oostvaardersplassen in Flevoland. Samen met nog 10 personen liepen we mee onder begeleiding van Natuurgids CornΓ© Koopmans van Dagjeindenatuur.nl. Nou liep ik niet geheel toevallig mee als bezoeker, maar op uitnodiging van Jesse mede-eigenaar van Dagje in de natuur. CornΓ© kende ik al een beetje als natuurfotograaf, hij leek mij een fijn en geschikt persoon om als eerste keer mee te gaan.

Iets terug in de tijd, afgelopen zomer alweer in Fuerteventura ben ik benaderd door Jesse met de vraag of ik het leuk vond om voor hun als natuurgids aan de slag te gaan. Mijn eerste gedachten waren: dit is totaal onhaalbaar met mijn energie, maar ik moest alles even laten bezinken. We spraken af om eerst elkaar even te bellen. Intussen sprak ik voorzichtig met meerdere mensen hierover, allen waren zeer enthousiast en vonden dit echt passen bij wie ik als persoon ben. Persoonlijk zag ik vooral door de bomen het bos niet meer.. Tot het belletje met Jesse. Ik hoorde alle vrijheden die je krijgt als freelancer en gids. Daarnaast gaf ik ook mijn wensen en ook wel struggles door. We vonden een oplossing wat ideaal kan zijn betreft mijn energie! Ergens moet dit dan toch mogelijk kunnen zijn…

Echter zo ver zijn we nog niet.. Wel heb ik intussen dus meegelopen met Dagje in de natuur. Nu ben ik zo enthousiast dat ik het de moeite waard vind om alvast voorzichtig hier iets te delen.

Nog niks staat vast, maar ik hou jullie op de hoogte, want dit smaakt naar meer… Wie weet wat er in 2024 staat te gebeuren.

Onderstaande foto’s van een zelf ontdekte vos zijn gemaakt tijdens deze rondleiding.

Reacties zijn gesloten.