Bestelinformatie

Bestelinformatie

Algemene informatie
Interesse in mijn werk als fotograaf of auteur? Als zelfstandig ondernemer (KVK nummer: 85738425 – BTW nummer: NL004139703B58) laat ik op deze website een kleine greep uit mijn werk zien. Op mijn social media kanalen vindt u nog meer foto’s die passend kunnen zijn bij wat u zoekt. Voor mijn auteurswerk over natuur(fotografie) verwijs ik u graag naar artikelen. Wellicht kan ik wat betekenen voor uw magazine of website!

Verjaardagskalender 2023
De nieuwste verjaardagskalender van 2023 is nu te koop! Deze is te bestellen zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie en bestellen klik hier.

Webshop
Een selectie van mijn werk is te vinden in mijn Werk aan de Muur webshop. Hier kunt u mijn werk bekijken en ideeën opdoen. Werk aan de Muur regelt vervolgens de productie, levering en garantie van de bestelde producten.

Direct bestellen
Heeft u op mijn website of social media een beeld / beelden gezien waar u interesse in of vragen over heeft? Het is ook mogelijk om direct via deze website of mijn social media foto’s te bestellen. Ik kan u vrijblijvend een prijslijst opsturen en/of vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Direct werk bestellen is voordeliger dan bestellen via Werk aan de Muur. Neem daarvoor contact op via de contactpagina.

Professionele beeldenbank
Voor de zakelijke klanten: ik heb een samenwerking met beeldbank Buiten-Beeld. Hier vindt u een een uitgebreide selectie van mijn beste werk, waar u ideeën kunt opdoen. Buiten-Beeld is de toonaangevende beeldbank voor Nederlandse natuurfotografie. Het online beeldarchief bevat honderdduizenden stockfoto’s van de beste natuurfotografen en jonge, talentvolle fotografen. Deze beeldbank is ontworpen voor professionele beeldgebruikers. Mijn beelden worden aangeboden voor deze doelgroep via Buiten-Beeld.

Ervaringen
Annemieke Dubbeldeman over mijn werk:
“Mijn leven lang hing ik aan de muur wat ik vond. Prima, maar het was een allegaartje geworden. Nadat ik naar de bosrand van de Veluwezoom verhuisde, vond ik het een mooi moment om wat nieuws aan de muur te hangen. Iets dat zou passen in ons modern-organisch en kleurrijke interieur. Ik was al langer gecharmeerd van het werk van Danny, die ik via Instagram volgde. Geen standaard natuurfoto’s, maar een beetje edgy. Ik vind al zijn werk mooi, ook het donkere en lichte, maar juist de kleurrijke foto’s passen heel goed in ons huis.”


Nieuwsgierig naar meer? In onderstaande fotoslider zie je een impressie van zowel verkocht werk dat bij klanten aan de muur hangt als werk dat nog te koop en direct leverbaar is.