Online verkoop Verjaardagskalenders!

Online verkoop Verjaardagskalenders!

Vanaf vandaag, 5 november begint de start van de officiΓ«le verkoop van mijn natuurfotografie verjaardagskalenders! Afgelopen twee weken vond de pre-order plaats en meerdere personen hebben hier dankbaar gebruik van kunnen maken! Echter is deze pre-order intussen helaas tot een einde gekomen.

Maar wees niet getreurd, de kalenders zijn nog niet allemaal uitverkocht! Meerdere exemplaren zijn nog verkrijgbaar! Nu voor € 16,00 per stuk (excl. verzendkosten). Het voordeel van deze online verkoop is dat ze direct leverbaar zijn!

Afgelopen week heb ik veel leuke reacties gekregen van dankbare kopers die de verjaardagskalender in de afgelopen dagen al mochten ontvangen. Het is een hele eer en geeft mij een voldaan en fantastisch gevoel dat ik jullie kan en mag verblijden met mijn natuurfotografie verjaardagskalender!

Bij deze wil ik dan ook alle personen die al een verjaardagskalender aangeschaft hebben in de pre-order bedanken voor zijn of haar support en vertrouwen in mij en mijn werk!

Voor de personen die nog niet helemaal overtuigd waren, hieronder staan de foto’s van het eindproduct! Hopelijk mag ik jullie alsnog verblijden met deze geweldig mooie natuurfotografie verjaardagskalender! Bestellen is mogelijk via contact op deze website, of via mijn socials (Facebook en Instagram).

Tip! Meerdere personen kochten de verjaardagskalender niet alleen voor zichzelf, maar ook als cadeau voor een familielid of goede vriend(in). De voorpret van de kopers met het idee dat ze iemand mogen verassen met een uniek cadeau was erg leuk om te zien en te horen. Het is ook een zeer geschikt Sinterklaas of kerstcadeau!

De laatste exemplaren zijn nog te koop, maar het gaat erg hard met de verkoop en ook hier geldt op = op…

Deze verjaardagskalender is een eenmalige uitgave, een uniek en mooi product dat in deze opmaak niet zal terugkomen.

Reacties zijn gesloten.