Pre-order verjaardagskalender

Pre-order verjaardagskalender

Trots kondig ik mijn nieuwste natuurfotografie verjaardagskalender aan! Vanaf vandaag is het mogelijk om deze verjaardagskalender vooruit te bestellen. Bijbehorende afbeeldingen laten een kleine preview zien van hoe de kalender eruit komt te zien. Eindproduct foto’s volgen zeer binnenkort op mijn website en social media kanalen.

Om een goede schatting te krijgen qua inkoop bied ik daarom graag deze pre-order aan. De verjaardagskalender kost nu in voorverkoop โ‚ฌ 14,50 i.p.v. โ‚ฌ 17,00 (excl. โ‚ฌ4,15 eventuele verzendkosten).

Productgegevens:

  • Mijn nieuwste en mooiste beelden
  • Staand A4 formaat
  • Voorzien van zilverkleurige ringband en ophang oogje
  • Gedrukt op hoge kwaliteit 300 grams recyclingpapier

Interesse of toe aan een nieuwe verjaardagskalender voor jezelf of als origineel en leuk cadeau voor een vriend, familielid of kennis? Stuur mij dan een bericht via Instagram, Facebook of mail naar dannyslijfer@hotmail.com.

Ik zal vervolgens contact met je opnemen om de rest door te nemen. Denk aan adres, levering en betaling. Het zou geweldig en een eer zijn om jou te mogen verblijden met deze verjaardagskalender!

Reacties zijn gesloten.