Eervolle Velmelding – Veluwese natuurfotograaf van het jaar

Eervolle Velmelding – Veluwese natuurfotograaf van het jaar

Het jaar is nog maar twee dagen jong.. Toch begint 2024 al heel erg leuk! Want op 2 januari ’24 heb ik een Highly commended mogen behalen in Natuurfotowedstrijd De Veluwe!

Ruim 350 inzendingen zijn er ingestuurd door verscheidene natuurfotografen met de missie om Veluwse natuurfotograaf van het jaar 2023 te worden. Al deze inzendingen heeft de Jury teruggebracht naar een kleine shortlist, in dit geval een top 25. Tot mijn grote verbazing behoorde ik met drie foto’s tot de laatste 25 finalistenfoto’s. Dat de jury drie foto’s van mij geselecteerd heeft geeft mij veel voldoening, erkenning en is een boost voor mijn werk.

De uiteindelijke uitslag was dat ik een hele fijne en mooie eervolle vermelding mocht behalen samen met twee andere natuurfotografen. De Highly commended heb ik behaald met mijn foto ‘Leven op Kootwijkerzand’ Voor de twee andere finalisten foto’s was de shortlist het eindstation. Dit betreft de foto’s: Edelhert tijdens zonsopgang en de foto: Ree tussen het pijpenstrootje. (Deze staan onderaan deze publicatie.)

Naast de mooie eer van een eervolle vermelding heb ik ook samen met alle andere finalisten een masterclass/workshop gewonnen van professioneel natuurfotograaf Henri van Vliet. We zullen gezamenlijk een ochtend op pad gaan en dit natuurlijk op de Veluwe, wat ontzettend leuk en leerzaam is!

De twee andere eervolle vermeldingen die je hieronder ziet staan zijn van Floris Scheerder ( Witte pony in paarse heide) en van Jolanda Vlastuin (Juffertje).

Ik wil de jury en Henri van Vliet bedanken voor de organisatie en het mogelijk maken van deze wedstrijd!

Reacties zijn gesloten.