Auteursdag van NFNL!

Auteursdag van NFNL!

Op 20 november ’21 was de auteursdag voor schrijvers van de website natuurfotografie.nl. Dit vond plaats op een prachtige plek bij een wijngaard in Nijkerk. Ik schrijf al een tijdje artikelen voor deze bekende website, wat onderdeel is van Pixfactory. Onder ditzelfde bedrijf valt ook het Natuurfotografie Magazine waar ik ook twee keer in heb mogen staan en achter de schermen ben ik samen met andere schrijvers en natuurfotografen momenteel bezig met een vogelboek voor Pixfactory.

Een middagprogramma schrijven op deze auteursdag vond ik best interessant, naderhand is er een cursus bloggen aangeboden op kosten van Pixfactory waar ik mij voor heb laten inschrijven. Ik schrijf vooral uit gevoel en wat er op dat moment in mij opkomt. Normaal gesproken ben ik niet van cursussen en workshops en volg ik liever mijn eigen pad, ook op fotografie gebied. Dit is dan ook mijn eerste cursus/workshop in dit vakgebied! Ik denk namelijk dat ik op schrijfgebied nog best wat te leren heb. Wel zal ik altijd dichtbij mijn eigen schrijfstijl blijven, dit past bij mij en hier krijg ik geregeld leuke reacties op. Nieuwsgierig naar de cursus ben ik wel heel erg!

Naast de gezellige middag zijn er ook foto’s gemaakt voor de vernieuwde prachtige website van natuurfotografie.nl Deze wil ik ook graag met jullie delen en de zelfportretten zijn ook best leuk voor mijn eigen website vond ik. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Trui Grooten Heinhuis.

Reacties zijn gesloten.