Vierde keer finalist Gelderse Natuurfotografiewedstrijd

Vierde keer finalist Gelderse Natuurfotografiewedstrijd

Het is toch niet te geloven! Voor de vierde keer achtereenvolgend behoor ik tot de finalisten in de Gelderse Natuurfotografiewedstijd. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door BuitenGewoon, onderdeel van Omroep Gelderland. Sinds de start van deze toffe wedstrijd mocht ik er als finalist al bij zijn, vanaf 2019 tot en met 2022. Toch wel erg trots, dit zijn leuke dingen! Er zijn dit jaar maar liefst 1500 foto’s ingestuurd. Het niveau wordt steeds hoger.

De plek waar de finale uitreiking plaatsvindt is nog niet bekendgemaakt. Afgelopen jaren werd het onder andere georganiseerd bij kasteel Doorwerth en bij Buitenplaats Beekhuizen. Hoogstwaarschijnlijk zal de finale ook weer live worden uitgezonden op internet en als verslag op Omroep Gelderland.

Er kan gestemd worden op mijn foto voor de publieksprijs. Uiteraard ga ik ook dit jaar mijn best doen voor de juryprijs.. Tot nu toe heb ik alleen nog maar finalist mogen zijn.

Reacties zijn gesloten.