Uitreiking finale Gelderse Natuurfotografiewedstijd 2021

Uitreiking finale Gelderse Natuurfotografiewedstijd 2021

Afgelopen zondag, 5 september 2021 was de finale uitreiking van de Gelderse natuurfotografie wedstijd 2021 van BuitenGewoon Gelderland onderdeel van Omroep Gelderland. Dit jaar vond de uitreiking op een nogal warme dag plaats op kasteel Doorwerth in het plaatsje Doorwerth. In de middag werden we ontvangen met wat te drinken en te eten. Na de versnaperingen volgde de uitreiking die plaats vond achter het kasteel, een prachtige locatie! De uitreiking werd ook dit jaar live uitgezonden op tv op omroep Gelderland en werd daarna elk uur herhaald.

Het niveau vond ik dit jaar erg hoog! Dit jaar waren er nog vijftig foto’s over als finalist verdeeld in vijf verschillende categorieΓ«n. Dit jaar deed ik mee met mijn kluutfoto in de categorie vogels. Het is de derde keer alweer dat ik er als finalist vanaf de start van het evenement er bij mag zijn, maar helaas wederom ook dit jaar niet in de prijzen mogen vallen. Jammer natuurlijk, maar dat ik drie jaar op rij finalist ben vind ik dan wel weer erg knap! Het vertelt mij wat over mijn niveau en constantheid in de fotografie en dat ik goed bezig ben. Meedoen is belangrijker dan winnen, Toch?! Toch een keertje in de prijzen vallen zal natuurlijk super zijn. Volgend jaar probeer ik het gewoon weer!

Ook dit jaar heb ik een geweldig mooie en gezellige dag beleefd samen met mijn vriendin Melissa en natuurfotografen Simon Janhaas, Martijn Nugteren en Wendy Klaver. We hebben ons deze dag kostelijk vermaakt, Martijn was winnaar geworden in de categorie Natuur dichtbij huis. Daarnaast heb ik deze dag met andere bekende natuurfotografen mogen spreken en nieuwe natuurfotografen mogen leren kennen. We hebben deze dag uiteindelijk met ons groepje afgesloten met een heerlijk etentje op een terrasje in Oosterbeek.

Reacties zijn gesloten.