Plaatsing in Roots natuuragenda 2022

Plaatsing in Roots natuuragenda 2022

Vandaag viel er een mooi pakketje op de mat, namelijk de nieuwe Roots natuuragenda 2022. Deze prachtige agenda die vol staat met een hoog niveau aan prachtige natuurfotografie plaatjes heb ik gratis mogen ontvangen! Dit omdat ik er dit jaar met mijn kluutfoto in mag staan. Heel erg gaaf natuurlijk om tussen al deze bijzondere foto’s te mogen staan! Om kans te maken op een plaatsing in de agenda moet je mee doen met de Roots jaar natuurfotografiewedstrijd. Behoor je tot de mooiste foto’s uit ruim 8000 inzendingen dan verdien je een plekje in de natuuragenda! Voor mij is dit nu de tweede keer dat ik in de agenda mag staan, eerder heb ik al in de 2020 editie mogen staan.

Overigens is deze kluutfoto nog steeds in de race voor de finaleprijzen. Ik behoor tot de laatste 25 finalisten. Vanaf 4 september zijn de finalistenfoto’s te bewonderen in de hortus Botanicus in Amsterdam en12 september 2021 wordt de uitslag online bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.