Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vermelding Danny Slijfer Fotografie in blog Chris Ruijter

Vandaag had ik de eer om vermeld te worden in de natuurblog van natuurfotograaf Chris Ruijter. Vorige week zijn we namelijk samen op pad geweest naar de Ransuilen! We hebben een hele leuke middag gehad en genoten van de (tientallen!) uiltjes. Chris blogt over bijzondere ervaringen in de natuur, waaronder ook over deze dag. Hierbij heeft hij mijn fotografie en website in een mooi daglicht geplaatst. Hier ben ik uiteraard erg trots op en dankbaar voor!

Zijn jullie nieuwsgierig naar het verhaal? Neem dan een kijkje op de website van Chris Ruijter. Mijn foto’s die bij deze dag horen vind je hier.

Hieronder een sneak preview van Chris zijn blog en een foto die hij van mij maakte tijdens die dag.

Reacties zijn gesloten.