Winnaar Roots maandwedstrijd Lentemacro’s

Winnaar Roots maandwedstrijd Lentemacro’s

Mooi nieuws en jullie mogen het weten ook! Een eerste prijs mocht ik behalen in de Rootsย maandwedstrijd in het thema lentemacro’s. Dit prachtige nieuws wist ik al een poosje, maar ik heb even gewacht met de bekendmaking tot vandaag aangezien het Rootsmagazine sinds vandaag in de winkelschappen ligt.

Afgelopen weken was ik erg verheugd en nu ik vandaag het resultaat zie in het echt weet ik waarom. Mijn bosanemoon is prachtig vullend op twee pagina’s geprint! Het winnen heeft flink wat geduld en doorzettingsvermogen gekost. Ik was er vaak dichtbij.. 6 keer eerder mocht ik met een eervolle vermelding in het magazine staan, 9 keer was ik opvaller van de maand, 5 keer foto van de week, 4 keer top 10 ooit en 2 keer plaatsing in de kalender. Daarom is de vreugde van deze eerste prijs des te groter!

Dit gegeven zegt natuurlijk wat over mijn fotografie, maar ook over het niveau van algemeen natuurfotograferend Nederland. Het niveau is hoog en er is veel concurrentie en iedereen wilt natuurlijk winnen. Als prijs mocht ik een prachtig boek uitkiezen. Wil je de foto op papier zien? Vanaf vandaag ligt het Roots magazine in alle boekhandels of online te bestellen op hun website.

Reacties zijn gesloten.