Deelname aan een reizende expositie door Gelderland

Deelname aan een reizende expositie door Gelderland

Omdat Buitengewoon 20 jaar bestaat hebben ze een natuurfotografiewedstrijd georganiseerd. Door een jury en later door middel van stemmen heb ik een plekje in de Top 20 en werd mijn foto geëxposeerd in het Provinciehuis in Arnhem.

Op zaterdag 6 juli was de uitreiking en werd de winnaar bekendgemaakt. Helaas geen prijs voor mij, maar wat wel erg leuk is, is dat mijn foto geëxposeerd wordt in een reizende expositie door Gelderland. De foto wordt onder andere geëxposeerd bij Bezoekerscentrum Veluwezoom, Kasteel Hernen en Bezoekerscentrum Nunspeet. De foto hangt uiteindelijk voor vast in Hospice Wijchen, wat ik erg bijzonder vind en trots op ben!. Zoals ze het zelf zeggen ‘Voor onze gasten is het een heel bijzonder venster naar buiten’.

Daarnaast mocht ik een tweede afdruk van mijn foto meenemen naar huis als aandenken!

Reacties zijn gesloten.