Ontvangst van het boek De beste vogelgebieden van Nederland.

Ontvangst van het boek De beste vogelgebieden van Nederland.

Afgelopen weekend (14, 15 en 16 mei) vond in Nijkerk het Professional Imaging Experience plaats. Op zaterdag,14 mei vond op dit event ook de officiële release plaats van het boek De beste vogelgebieden van Nederland. Daan Schoonhoven verzorgde een presentatie in het P.I. theater en vertelde daarin onder meer over deze nieuwe uitgave. Was je als auteur aanwezig bij deze boekpresentatie dan kreeg je het nieuwe boek persoonlijk overhandigt, maar helaas kon ik hier niet bij aanwezig zijn. Jammer, maar op zich geen groot probleem, want van te voren was bekend dat ik een gratis exemplaar mocht bestellen.

Vandaag was het na 1.5 jaar dan eindelijk zo ver en mocht ik ook het boek in ontvangst nemen! Niet van Daan, maar wel van de postbode. Mijn enthousiasme was gelijk erg groot, want het doosje waar het vogelboek in verpakt zat was al prachtig haha. Voorzichtig het pakketje geopend en ja hoor het eerste boek waar ik als auteur aan heb mogen meewerken heb ik in mijn handen. Het resultaat is prachtig geworden! Een dik vogelgebied waarin 170 gebieden en 600 locaties beschreven zijn door 50 lokale vogelfotografen en vogelaars en daar mocht ik er één van zijn!

Samen met Fokko Erhart heb ik over de Veluwezoom & Beekhuizen geschreven en met Jeroen van Wijk over Planken Wambuis. Alleen had ik de verantwoording over de gebieden, Meinerswijk, Sonsbeek en Zypendaal, Oude Rijnstrangen en Jezuïtenwaai, Park Lingezegen en Hoge Veluwe. Stuk voor stuk prachtige vogelgebieden binnen de provincie Gelderland waar ik graag en veel kom. Ik moet zeggen dat ik erg blij en trots ben over dit prachtige resultaat! Het is een hele vreemde gewaarwording om je foto’s en naam in een boek tegen te komen dat in alle boekwinkels ligt en door bibliotheken verhuurd zal gaan worden. De samenwerking en werkzaamheden bevielen mij voor een eerste keer erg goed en wat mij betreft help ik inde toekomst vaker mee aan dit soort projecten. Een mooie afsluiter en een kers op de taart is dat mijn zelf ontdekte bosuiltje klein op de cover siert!

Wil je het boek bestellen? Klik dan hier. Alvast heel veel lees- en kijkplezier 😉

Bij deze wil ik graag nog even Bob Luijks, Daan Schoonhoven, Pixfactory, Jeroen van Wijk en Fokko Erhart bedanken voor de fijne samenwerking!

Reacties zijn gesloten.