Roots jaarkalender 2022 en plaatsing Magazine

Roots jaarkalender 2022 en plaatsing Magazine

Deze week viel er een leuk pakketje op de deurmat! Ergens had ik al wel een idee wat het kon zijn, want van andere bevriende natuurfotografen had ik al het één en andere gehoord. En ja hoor ik mocht weer in het magazine staan, intussen de zesde keer! Dit keer met de maandwedstrijd kleurrijke zwammen, mijn inzending was een (witte) porseleinzwam in vooral een kleurrijke omgeving. De jury vond de foto door de achtergrond schijnbaar toch interessant genoeg om te plaatsen. Mijn streven blijft om deze wedstrijd te winnen en tot die tijd blijf ik het proberen.

Het andere leuke in het pakketje was de nieuwe Roots jaarkalender 2022, hierin mag ik ook dit jaar een bijdrage aan leveren met behulp van de foto van de konijnen op Texel. Deze konijnen waren aan het schuilen voor Siberisch winterweer. Gevoelstemperatuur van -17 en een echte sneeuwstorm waren de ingrediënten om zo dichtbij elkaar te schuilen.

Reacties zijn gesloten.