Mijn eerste give-away!

Mijn eerste give-away!

Op 28 november 2021 heb ik mijn eerste weggeefactie georganiseerd op het social media platform Instagram. Een tijdje geleden ontving ik namelijk drie prints van de kluut op foambord van een gulle gever (zie deze publicatie). Nou leek het mij leuk om één van deze drie foto’s te verloten onder mijn volgers op Instagram. Het foambord met het formaat van 56,5 x 36,5 centimeter verlootte ik door middel van een online loting op het internet onder iedereen die gereageerd had op het weggeefbericht. De loting filmde ik, zo bracht ik direct de deelnemers op een leuke manier op de hoogte van de uitslag. De grote onverwachte winnares was Ester van Gemert, erg leuk! Geheel toevallig is dit een zeer bekende die ook deel uitmaakt van de club VNF De Twintigers. Ze was de eerlijke eerste winnaar en tijdens een kort vooral veel gelachen belletje zijn de vervolgstappen besproken. Afgelopen zondag, 19 december zijn mijn vriendin en ik naar Zeeland een dorpje in Brabant gereden en hebben Ester en haar vriend Roel daar de print persoonlijk overhandigd! Hartstikke leuk toch om in deze donkere dagen iemand blij te mogen maken met zo’n vrolijke voorjaarsprint! De reactie van Ester, maar ook van andere deelnemers waren erg leuk. In totaal deden er 57 mensen mee, een groot succes vind ik en dat draagt eraan bij dat ik in de toekomst nog wel eens vaker een vergelijkbare actie wil gaan ondernemen!

Reacties zijn gesloten.