Presentatie fotovakschool Apeldoorn

Presentatie fotovakschool Apeldoorn

In november 2021 kreeg ik een leuke mail in mijn inbox van Monique met daarin het verzoek of er een presentatie gegeven mocht worden over mij en mijn werk. De opdracht was dat de presentatie moest gaan over je favoriete en professionele fotograaf. Dit was één van de eindopdrachten voor de basisopleiding fotografie aan de fotovakschool Apeldoorn. Een grote eer en heel erg mooi om te horen dat Monique haar medestudenten graag vertelt over mijn werk. Haar redenen hiervoor waren dan ook dat ze gecharmeerd was van mijn werk, dit zag ze onder andere voorbij komen op Instagram. Tevens deed ze zelf ook aan natuurfotografie. Via een PowerPoint presentatie heeft ze in woord en beeld mijn en haar passie goed kunnen overbrengen. Erg leuk!

Vorige week heeft Monique de presentatie gehouden, deze is goed verlopen heb ik vernomen van Monique en een medestudent. Ik vond het leuk dat ik hier een bijdrage aan heb kunnen leveren! Op 12 maart is de beoordeling, mocht alles met een goed zijn beoordeeld dan ontvangt ze haar diploma/certificaat. Succes Monique, maar dat komt vast goed!

Hieronder zien jullie enkele beelden uit de presentatie van Monique

Reacties zijn gesloten.