Mijn eerste fotografieproduct!

Mijn eerste fotografieproduct!

Afgelopen maand heb ik mijn eerste natuurfotografieproduct gemaakt, namelijk een verjaardagskalender! Binnen twee weken zijn bijna alle kalenders al verkocht en moet er een volgende lading kalenders geleverd worden.

Ze hangen op vele verschillende plekken bij familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik vind de gedachte erg leuk dat mijn ontmoeting met een vlinder of een ree nu gedeeld kan worden met anderen en op deze manier komt de natuur bij mensen in huis! Erg leuk dat ik deze momenten met anderen kan delen en hen zo blij kan maken met een kalender.

Hieronder enkele voorbeelden van de vele blije klanten die de kalender een mooie plaats hebben gegeven.

De kalender is inmiddels helemaal uitverkocht. Toch geΓ―nteresseerd in een kalender? Er is een mogelijkheid om bij te bestellen op verzoek, neem dat contact op.

Reacties zijn gesloten.