Finalist Jaar natuurfotografiewedstrijd Roots 2021

Finalist Jaar natuurfotografiewedstrijd Roots 2021

Dit jaar heeft mijn foto van de kluut tussen het gele koolzaad de Roots natuurfotografie jaar wedstrijd finale weten te behalen!! De jury heeft een top 25 samengesteld uit maar liefst ruim 8000 inzendingen! Ik ben dan ook erg trots dat mijn foto behoort tot deze top 25 finalisten. Als finalist maak ik nu kans op de eerste prijs, de categorieprijs, maar ook een publieksprijs wat gebaseerd is op stemmen. De categorie waarvoor ik kanshebber ben is vogels! Naast de prijzen die je kan winnen wordt deze top 25 ook geΓ«xposeerd in de Hortus Botanicus in Amsterdam van 4 september tot en met 31 oktober 2021. Dit is op zich al een prijs natuurlijk! Daarnaast komt de foto van de kluut ook nog in de nieuwe agenda van Roots 2022. Op 12 september is de uitreiking in de Hortus Botanicus in Amsterdam! Tot die tijd blijft het nog even spannend… De uitslag laat ik jullie nog weten, zo ook het resultaat van de expositie en agenda! Willen jullie stemmen op mijn foto dit kan tot 25 juli 2021 via de website van Roots.

Reacties zijn gesloten.