Samenwerking met beeldbank Buiten-Beeld

Samenwerking met beeldbank Buiten-Beeld

Vandaag kreeg ik erg leuk nieuws op de mat! Het zit zo; een poosje geleden heb ik contact opgezocht met Buiten-Beeld om te laten weten dat ik interesse had in een samenwerking. Buiten-Beeld is een beeldbank ontworpen voor professionele beeldgebruikers. Van anderen had ik gehoord dat de lat erg hoog lag om te mogen aanschuiven bij het het huidige natuurfotografenteam. Er worden er dan ook veel afgewezen, omdat Buiten-Beeld al veel kwalitatief beeld bezit. Om er nu bij te mogen komen moet je als natuurfotograaf vernieuwende beelden met kwaliteit kunnen aanleveren. Een citaat van de website van Buiten-Beeld is dan ook:

‘Buiten-Beeld is dรฉ beeldbank voor Nederlandse natuur stockfotografie. Kwaliteit en service staan voorop. Het online beeldarchief bevat honderdduizenden stockfoto’s met de beste natuurfoto’s van gerenommeerde natuurfotografen en jonge talentvolle fotografen. Elke dag voegen we honderden actuele beelden toe.’

Niet mis dus.. maar ik kon het natuurlijk altijd proberen dacht ik! Tot mijn grote verbazing kreeg ik een snelle en positieve reactie op mijn mailtje. Mijn foto’s zagen er goed uit en waren verkoopbaar binnen de richtlijnen van Buiten-Beeld. Gigantisch compliment natuurlijk! Vandaag was het moment dat ik het samenwerkingscontract kreeg, natuurlijk direct ondertekend en retour gestuurd. Momenteel zijn er nog geen beelden van mij te vinden op de website van Buiten-Beeld, maar verdere ontwikkelingen zijn volop in gang. Zijn jullie alvast nieuwsgierig, naar de website van Buiten-Beeld, klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.