Fotoprint op basisschool de Laarhorst

Fotoprint op basisschool de Laarhorst

Via Chris Ruijter kwam een tijdje geleden de vraag of wij geschikte foto’s beschikbaar wilde stellen voor een project op basisschool de Laarhorst. Het idee was dat elke klas zijn eigen dier als fotoprint op de deur van het klaslokaal kreeg. Ik heb onder andere mijn foto van het Wilde Zwijn naar Chris verstuurd en deze bleek geschikt te zijn voor het project. Ook was het Wild Zwijn een geliefd onderwerp op een school in Arnhem, dichtbij de Veluwe. Afgelopen weekend heb ik het eindresultaat mogen aanschouwen in een filmpje, waarop de prints te zien zijn op beide kanten van de deuren. Wat een prachtig eindresultaat en een heel mooi initiatief! Ik ben erg trots dat ik hieraan heb mogen en kunnen bijdragen en hoop dat de kinderen enthousiast en geΓ―nspireerd raken door de geweldige foto’s! Erg leuk detail is dat onderin de foto ook mijn naam wordt vermeld, dat maakt het extra bijzonder. Dus bij deze Chris, bedankt voor de mogelijkheid en dat je me hierbij hebt betrokken! De credits van het filmpje en onderstaande foto gaan ook naar Chris Ruijter.

Reacties zijn gesloten.