Eenmalige, unieke actie!

Eenmalige, unieke actie!

Gisteren was een bijzonder mooie dag met een nog bijzonderder moment! Mijn mond viel deels open van verbazing. Sprakeloos ben ik niet snel, maar op dat moment toch wel. Wat gebeurt er nu? Dit kan niet? Houdt ze me voor de gek? Dat waren mijn eerste gedachten, achteraf gezien een logische reactie.

Wat is het verhaal? Gisteren was ik op bezoek bij Annemieke om vers van de pers geprint natuurfotografiewerk voor het eerst te mogen aanschouwen in haar woning. Na dit tevreden gedaan te hebben loopt Annemieke weg en komt ze snel terug met een grote doos en een glimlach die ik niet zo snel kon plaatsen. Ze legt vervolgens de doos voor me op tafel, opent de doos en alle negen prints die ik net had aanschouwd lagen nu allemaal ineens voor mij op tafel! Je snapt de verbazing wel.. Tja sprakeloos en niet wetende wat me overkomt worden de platen aangeboden, je mag ze hebben zegt Annemieke. De situatie werd steeds vreemder en lastiger te begrijpen, vele vragen schoten door mijn hoofd. Hoe dan? en waarom dan? Heb je ze voor mij dubbel geprint? Eigenlijk was het antwoord heel simpel en niet zo spannend. Om het kort te houden: Reclameland, waar de afdrukken vandaan komen, heeft een fout gemaakt. Ze hebben namelijk alle negen afdrukken tweemaal geprint en vervolgens dubbel opgestuurd naar Annemieke, terwijl zij haar exemplaren al een paar dagen daarvoor had mogen ontvangen.

Daar sta je dan met 18 afdrukken! Vervolgens heeft Annemieke Reclameland gecontacteerd, maar die gaf aan de platen niet terug te willen, want anders worden ze toch vernietigd. Dus kreeg ik ze! Ik vind ze natuurlijk prachtig, daar niet van, maar waar laat ik ze? Onze woning hangt al aardig vol met eigen werk dus ik dacht ik ga ze eenmalig in de verkoop doen!

De kwaliteit is uitstekend, de keuze uit duizenden beelden is al gemaakt voor je. Geen overleg verder, kant en klaar en ik bied ze aan voor een aantrekkelijke prijs. De platen zijn gloednieuw, het materiaal is Forex en het formaat is 66 cm breed, 44 cm hoog en 3 of 5 mm dik. Degene die het eerste reageert krijgt hem en op = op! Negen platen gaan er in de verkoop voor een fijne en unieke prijs van โ‚ฌ45,00 per stuk excl. verzendkosten. Wil je weten hoe de platen erbij hangen in het interieur bij Annemieke en ze zo beter bekijken? Ga dan naar mijn vorige geplaatste artikel.

UPDATE : Deze drie platen zijn nog beschikbaar: Midden onder, midden boven en links boven.

Reacties zijn gesloten.