Webinar Dave Zuuring en Remco Stunnenberg CameraNu

Webinar Dave Zuuring en Remco Stunnenberg CameraNu

Vrijdag 24 april gaven Dave Zuuring en Remco Stunnenberg een natuurfotografie Webinar genaamd ‘De kracht van fotografie’. Ik heb me onder het genot van een kopje thee de hele avond vermaakt met dit leuke duo! Al helemaal toen ik tot twee keer toe werd vermeld door Dave als inspiratiebron voor puur natuur fotografie.

Ik ben erg trots dat mijn werkwijze opvalt en anderen inspireert. Op de social media maak ik nog wel eens statements tegen de één in een dozijn foto’s zoals je die snel krijgt in bijvoorbeeld een vogelhut. Dit blijft persoonlijk, maar voor mij is de beleving tijdens het maken van een foto erg belangrijk. Deze beleving probeer ik ook in mijn foto’s te laten terugkomen, waardoor ze net wat anders zijn. Het kost tijd en veel geduld, maar met deze boodschap laten ze zien dat mijn manier van fotograferen toch opvalt. Dit geeft mij dan ook een verschrikkelijk goede boost, om anderen te blijven inspireren om proberen net iets anders te zijn.

Voor de liefhebbers van natuurfotografie: ga zeker even kijken! Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar het stukje waar ik zo trots op ben, dat begint vanaf 1:29:25. Bekijk de Webinar hier. Hieronder een schermopname van de Webinar waarbij mijn Instagram profiel als volg tip genoemd wordt.

Reacties zijn gesloten.