Geïnterviewd door natuurfotografie.nl

Geïnterviewd door natuurfotografie.nl

Afgelopen najaar werd er contact opgenomen of ik interesse had om geïnterviewd te worden door het grootste natuurfotografie platform van de lage landen!! Natuurlijk wilde ik dat wel, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Hoe cool is dat! Een erg grote eer om je manier van werken en je persoonlijke kijk op de natuurfotografie te mogen delen op zo’n groot platform met zoveel lezers! Zodoende heb ik in de afgelopen periode de vragen beantwoord en heb er goed over nagedacht wat ik met mijn verhaal op dit podium wil bereiken! Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een erg open interview, waar ik over dingen praat wat ik normaal gesproken niet snel zal doen. Ik hoop daarmee mensen te bereiken en te inspireren hoe belangrijk de natuur voor ons is en wat het met mij heeft gedaan! Ik ben erg trots op dit interview, een hoogtepunt die ik kan toevoegen aan al die mooie dingen die al gepasseerd zijn! Zijn jullie nieuwsgierig naar het interview? Lees het interview hier.

Reacties zijn gesloten.