Plaat Lowland Photo Contest

Plaat Lowland Photo Contest

Gisteren heb ik via Kevin Berghmans, een waanzinnig goede natuurfotograaf uit het Belgische plaatsje Mol, mijn Lowland plaat van de haas op de Veluwezoom mogen ontvangen. Hij was zo vriendelijk om de plaat na de expositie in Bornem mee te willen nemen naar Nederland. Hiervoor ben ik hem heel erg dankbaar! Vandaag heb ik direct in eigen huis de plaat opgehangen. Het was even een plekje zoeken in huis tussen al die andere natuurfotografieplaten, canvassen en posters, maar het is gelukt. Hij hangt er prachtig bij, al zeg ik het zelf! Willen jullie ook eens zo’n bijzondere en prachtige plaat aan de muur? Je kunt vrijblijvend op allerlei manieren contact met me opnemen voor informatie. Het zal erg tof zijn om ook in jouw huis te mogen hangen met één van mijn foto’s.

Reacties zijn gesloten.