Pre-order – De beste vogelgebieden van Nederland

Pre-order – De beste vogelgebieden van Nederland

Met veel trots mag ik jullie iets heel erg gaafs mededelen! Samen met een aantal andere collega natuurfotografen hebben we de afgelopen 1.5 jaar hard gewerkt aan een nieuw en prachtig vogelboek voor Pixfactory. Het unieke, leerzame en vers van de pers geprinte vogelboek heeft de naam gekregen: De beste vogelgebieden van Nederland. Voor mij een vuurdoop, want dit is de eerste keer dat ik mijn vakkennis mocht aanleveren voor een boek. Dit heb ik onder andere gedaan voor de gebieden Park Lingezegen, Veluwe & Beekhuizen, Meinerswijk, Oude Rijnstangen, Hoge Veluwe, Park Sonsbeek en Planken Wambuis. Heb je interesse in dit prachtige vogelboek? Hieronder vind je wat informatie en een bestellink om alvast een bestelling te plaatsen. Ps. Een tof detail, mijn bosuilvriendje staat rechtsonder op de cover!

Nederland, vogelland. Overal kom je vogels tegen, maar wat zijn nu de beste plekken om vogels te kijken of te fotograferen? Waar vind je nu die ene soort die al zo lang op je wensenlijstje staat? Dit boek geeft je antwoord op deze vragen en veel meer! Exacte gps-coördinaten wijzen je de weg, waardoor je alles niet langer zelf hoeft uit te zoeken. Al het voorwerk is gedaan door lokale vogelaars en vogelfotografen die de gebieden op hun duimpje kennen. Betrouwbare informatie door collega’s die exact begrijpen wat je wilt en je graag op weg helpen.

Dit is hét onmisbare naslagwerk voor iedere vogelliefhebber.

Zo vind je in dit boek:

  • 170 gebieden en 600 locaties in detail beschreven.
  • Voor het fotograferen én kijken van vogels.
  • Geschreven en samengesteld door veertig lokale vogelaars en vogelfotografen.
  • Gedetailleerde kaartjes met exacte locaties.
  • Meer dan 1500 inspirerende foto’s.
  • Met vermelding van de beste momenten van de dag, maanden van het jaar en ideale weersomstandigheden, inclusief toegankelijkheid, parkeerplaatsen en ID’s van waarneming.nl.
  • Overzicht van alle openbaar toegankelijke vogelkijkhutten en -schermen.
  • Ontelbare praktische tips.

Wil jij aan de hand van dit unieke naslagwerk het veld in? Plaats je bestelling uiterlijk 15 mei via webshop.natuurfotografie.nl [onderliggende link: https://webshop.natuurfotografie.nl/product/de-beste-vogelgebieden-van-nederland/?utm_source=auteur&utm_medium=link&utm_campaign=po-lg-vogel]

en ontvang € 4,- preorder korting en gratis verzending (in NL)!

Reacties zijn gesloten.