‘Local Patch’ artikel Natuurfotografie Magazine

‘Local Patch’ artikel Natuurfotografie Magazine

In december 2020 werd ik benaderd door de redactie van Natuurfotografie Magazine of ik interesse had om tegen een vergoeding een artikel wilde schrijven voor het tweemaandelijkse magazine. Elk magazine heeft een eigen thema, in magazine nummer 3 van 2021 was het thema ‘Local patch’. Hoe leuk is het dat ik daar voor gevraagd ben, want als het gaat over fotograferen in je eigen omgeving, dan zijn ze bij mij aan het juiste adres. Ik hoefde natuurlijk geen seconde na te denken over deze vraag en dat resulteerde uiteindelijk in een prachtig artikel waar ik erg trots op ben. Ik heb geschreven over een Local patch die mij erg aan het hart ligt en dat is mijn achtertuin De Veluwezoom. Erg gaaf dat ik hierover kan en mag schrijven voor het grootste natuurfotografie magazine van Nederland en Belgiรซ.

Reacties zijn gesloten.