Recreatiegids 2022-2023 & Interview Regiobode

Recreatiegids 2022-2023 & Interview Regiobode

Vanochtend was een bijzondere ochtend, want ik werd als natuurfotograaf geïnterviewd voor mijn werk door de plaatselijke huis-aan-huis krant De Regiobode. Waarom dat, zou je denken.. Nou, in 2021 en ook dit jaar heb ik in samenwerking met Regiobode een bijdrage mogen leveren aan de nieuwe recratiegids 2022-2023 in de vorm van mijn natuurfoto’s. Als tegenprestatie voor het vrijwillig helpen van de recreatiegids kwamen ze met het idee of ik het leuk vond om geïnterviewd te worden voor de krant. Dit vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Vandaag was de dag dat ik op bezoek ging op kantoor bij Regiobode in Dieren en geïnterviewd werd door Cynthia, werkzaam voor de Regiobode. Vanaf het begin communiceer ik ook al met Cynthia over de gids. Het was leuk haar te ontmoeten en het was een gezellig interview met goede vragen en zoals gewoonlijk heb ik ronduit gepraat over van alles en nog wat. Verder zijn er leuke ideeën voor de toekomst opgedaan.

Het is de bedoeling dat het interview volgende week al in de krant staat. Mocht ik het interview in de bus ontvangen dan laat ik dit jullie natuurlijk weten en zien op deze website. Voor degenen die de Regiobode niet kennen, de regiobode is een huis-aan-huis blad die bezorgd wordt tussen Arnhem, Apeldoorn Zutphen en Doetinchem

Net voor het interview, na een kleine rondleiding, viel mijn oog al op de nieuwe recreatiegids en vanmiddag vond ik hem thuis tussen de nieuwste Regiobode op tafel. Erg leuk en gaaf om je eigen foto’s afgedrukt te zien in de nieuwe recratiegids. De oplage van deze gids is best groot, in totaal 75.000 stuks, waarvan 35.000 huis-aan-huis wordt verspreid. De rest van de recreatiegidsen liggen bij verschillende campings, vakantieparken, VVV kantoren, hotels, winkels enzovoort. De gidsen worden door toeristen ook goed gelezen en ik ben trots dat ik daar een bijdrage aan mocht leveren!

Reacties zijn gesloten.