Finale Gelderse fotowedstrijd 2020

Finale Gelderse fotowedstrijd 2020

Op zondag 31 augustus was het weer zover, de finale van de Gelderse Fotowedstrijd bij Buitenplaats Beekhuizen. Ook in het tweede jaargang hoorde ik bij de groep van 25 finalisten. Dit jaar waren er voor het eerst vijf verschillende categorieën, ik deed mee in de macro categorie met mijn foto van de familie springstaart.

Spannend was het zeker en ook gezellig! Maar helaas voor mij geen prijs, de jury koos een andere foto uit als categorie- en overall winnaar. Wel gaat mijn afgedrukte foto wederom mee met de reizende expositie naar bezoekerscentrum Nunspeet, Kasteel Hernen, Museonder Nationaal Park de Hoge Veluwe en nog twee onbekende locaties. Uiteindelijk zullen de foto’s een vaste eindbestemming krijgen, net zoals vorig jaar gaan ze ook nu naar een goed doel. Mijn foto van de vorige deelname hangt intussen in het Hospice Wijchen

Hieronder een foto met mij en de presentator Harm Edens, en natuurlijk mijn afgedrukte foto. En een foto met wat collega fotografen Pim Edelman en Chris Ruijter.

Reacties zijn gesloten.