Inschrijving bij de KVK

Inschrijving bij de KVK

Vanaf vandaag, donderdag 10 maart 2022, is het officieel. Ik sta ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel! Met de titel ‘Danny Slijfer Fotografie’ en daarmee richt ik me op verkoop van zowel digitale als analoge foto’s en het schrijven van artikelen voor boeken en magazines in combinatie met mijn foto’s.

Vanmiddag vertrokken we met flinke zonneschijn naar Apeldoorn. Onderweg, met mijn blik gericht op de Veluwse bossen, voelde ik mij trots en gelukkig. Ik kom van heel ver, waarbij natuurfotografie een noodzaak was, maar nu is het mijn passie Γ©n mijn werk!

In mijn hoofd zitten nog vele toekomstplannen, waaronder voor de website, maar ook ideeΓ«n rondom workshops.

Praktische informatie:
KVK nummer: 85738425
Werk bestellen? Klik hier!

Reacties zijn gesloten.