Interview artikel in de Regiobode!

Interview artikel in de Regiobode!

Terwijl ik met Jowan Iven op de bank zit te praten over hoogstwaarschijnlijk natuurfotografie valt de Regiobode, onze streekkrant, door de brievenbus op de mat. Mijn hart maakt een sprongetje, want vanochtend was er toch lichte spanning over het uiteindelijke resultaat. Twee weken geleden tijdens het interview praatte ik ronduit, maar hoe ziet het er twee weken later uit in de krant? Heb ik wat ik toen probeerde te zeggen ook juist geformuleerd en overgebracht naar de interviewster, heeft ze het ook begrepen en weet ze dit gevoel vervolgens ook weer juist over te brengen op papier? Allemaal vragen, ja spannend vond ik het wel!

De krant heeft niet lang op de mat gelegen, mijn nieuwsgierigheid was te groot en direct kwam ik het artikel onder ogen. Ik was blij verrast met de plek en de vele ruimte dat het artikel heeft gekregen! Mijn verhaal was niet weggestopt in een hoekje of helemaal achter in de krant. Nee, juist het tegenovergestelde. Het verhaal siert samen met twee duidelijke en grote foto’s bovenaan de pagina aan het begin van de krant. Gezamenlijk vullen ze bijna een hele pagina! Zo prominent in de krant had ik absoluut niet verwacht, wat een eer en heel erg gaaf! Wel wat onwennig om je eigen kop in de krant te zien staan..

Mijn complimenten gaan uit naar Cynthia, werkzaam bij de Regiobode en de vrouw die mij interviewde. Uit mijn vele gepraat heeft ze een prachtig interview weten neer te zetten! Intussen heb ik al meerdere en alleen maar positieve reacties ontvangen van bekenden. Ze vinden het verhaal mooi, bijzonder en ze kunnen mij als persoon er goed in herkennen. Mooi compliment voor iedereen die hier aan bijgedragen heeft! Het artikel staat in het nummer: Week 17 – 27 april 2022 op pagina 9 van de Regiobode.

Reacties zijn gesloten.