Brochure Lowland Photo Contest 2021

Brochure Lowland Photo Contest 2021

Vandaag kreeg ik na een lange tijd van (on)geduldig wachten toch eindelijk de brochure van de zesde editie van de Lowland Photo Contest! Een hele speciale editie door de toenmalige Corona, hierdoor kent deze editie de beste foto’s van twee jaren. De jury ontving het op het รฉรฉn na hoogste aantal inzendingen ooit en dat hoofdzakelijk gefotografeerd in eigen land en eigen omgevingen. In de brochure staat letterlijk: ‘het resultaat: een top editie van de Lowland Photo Contest’

Het is de eerste keer dat ik in een brochure sta van de Lowland Photo contest. Een Highly commended wist ik te behalen in de categorie zoogdieren en dat maakt mij erg trots! Mijn beeld behoort tot de laatste finalisten uit 519 deelnemende fotografen, 16 nationaliteiten en 7859 ingezonden foto’s

Het is een prachtig en goed kwalitatief geprint boekwerkje geworden met veel waanzinnige foto’s van een ontzettend hoog niveau . Dat ik met mijn haas in duizenden lichtjes foto in deze brochure mag staan maakt mij mega trots!

Reacties zijn gesloten.