Bestellen

Bestellen

Algemene informatie

Interesse in mijn werk als fotograaf of auteur? Als zelfstandig ondernemer (KVK nummer: 85738425 – BTW nummer: NL004139703B58) laat ik op deze website een kleine greep uit mijn werk zien. Op mijn social media kanalen vindt u nog meer foto’s die passend kunnen zijn bij wat u zoekt. Voor mijn auteurswerk over natuur(fotografie) verwijs ik u graag naar artikelen. Wellicht kan ik wat betekenen voor uw magazine of website!

Daarnaast heb ik een samenwerking met beeldbank Buiten-Beeld. Hier vindt u een een uitgebreide selectie van mijn beste werk, waar u ideeën kunt opdoen. Buiten-Beeld is de toonaangevende beeldbank voor Nederlandse natuurfotografie. Het online beeldarchief bevat honderdduizenden stockfoto’s van de beste natuurfotografen en jonge, talentvolle fotografen. Deze beeldbank is ontworpen voor professionele beeldgebruikers. Mijn beelden worden aangeboden voor deze doelgroep via Buiten-Beeld.

Daarnaast vindt u een selectie van mijn werk ook op Werk aan de Muur. Hier kunt u mijn werk bekijken, ideeën opdoen en bestellen in verschillende materialen en formaten. Let op hun prachtige sfeerimpressies. Werk aan de Muur regelt vervolgens de productie, levering en garantie van de producten.

Bestelmogelijkheden via deze website

Optie 1: U zoekt één of meer foto’s uit op deze website of social media en neemt vervolgens via e-mail/social media contact met mij op en geeft mij uw gemaakte fotokeuze en eventuele vragen door. Ik beantwoord uw mail zo snel mogelijk met daarbij de prijs van de foto, informatie over de kwaliteit en u krijgt de goedkeuring om het beeld rechten vrij te mogen gebruiken. Wanneer de foto betaald is stuur ik u via e-mail een digitaal .jpg fotobestand. Dit fotobestand kunt u zelf gebruiken voor talloze afdrukmogelijkheden zoals een canvas, poster, hout of aluminium of voor online gebruik. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf bepaald waar u print en wat de bijkomende printkosten zijn. Alle foto’s hebben een hoge kwaliteit, resolutie en zijn dan rechten vrij. Bestelt u meerdere foto’s? Dan kan ik een aantrekkelijke korting geven. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Optie 2: U zoekt één of meer foto’s uit op deze website of social media en neemt vervolgens via e-mail/social media contact met mij op en geeft mij uw gemaakte fotokeuze en eventuele vragen door. U krijgt vervolgens advies over hoe en welke foto het mooist tot zijn recht komt en welke past bij uw situatie. Ik let onder andere op kwaliteit, kleur, omgeving en materiaal. Als u uw fotokeuze heeft gemaakt, benader ik een bedrijf die hoogwaardige printkwaliteit levert. Voor het advies en het regelen komen er extra kosten bij. U betaalt uiteindelijk aan mij de kosten voor het fotobestand, het product (incl. verzendkosten) en voor de service. Het uiteindelijke bedrag krijgt u van te voren te weten, zodat u niet voor verassingen komt te staan.  Zo wordt alles voor u geregeld en wordt het product bij u thuis bezorgd. Bestelt u meerdere foto’s? Dan kan ik een aantrekkelijke korting geven. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Voldoen bovenstaande opties niet aan uw bestelwensen? In overleg kunnen we altijd andere bestelmogelijkheden bespreken. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de contactpagina.