Bestellen

Bestellen

Bestelmogelijkheden

Interesse in mijn werk? Op deze website staat een kleine greep uit al mijn werk. Op mijn social media kanalen vindt u meer foto’s die passend kunnen zijn bij wat je zoekt. Daarnaast vindt u een uitgebreide selectie van mijn werk ook op Werk aan de Muur.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te bestellen, namelijk:

Optie 1: Ik bied mijn werk ook aan via mijn shop op Werk aan de Muur. Klik op de link om mijn shop te bezoeken. Hier kunt u mijn werk bekijken en bestellen in verschillende materialen en formaten. Werk aan de Muur regelt dan de productie, levering en garantie van de producten.

Optie 2: U zoekt één of meer foto’s uit op deze website of social media en neemt vervolgens via e-mail/social media contact met mij op en geeft mij uw gemaakte fotokeuze en eventuele vragen door. Ik beantwoord uw mail zo snel mogelijk met daarbij de prijs van de foto, informatie over de kwaliteit en u krijgt de goedkeuring om het beeld rechten vrij te mogen gebruiken. Wanneer de foto betaald is stuur ik u via e-mail een digitaal jpg fotobestand. Dit fotobestand kunt u zelf gebruiken voor talloze afdrukmogelijkheden zoals een canvas, poster, hout of aluminium of voor online gebruik. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf bepaald waar u print en wat de bijkomende printkosten zijn. Bij een bestelling van een foto krijgt u er gratis één extra jpg fotobestand naar keuze bij. Alle foto’s hebben een hoge kwaliteit, resolutie en zijn dan rechten vrij. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Optie 3: U zoekt één of meer foto’s uit op deze website of social media en neemt vervolgens via e-mail/social media contact met mij op en geeft mij uw gemaakte fotokeuze en eventuele vragen door. U krijgt vervolgens advies over hoe en welke foto het mooist tot zijn recht komt en welke past bij uw situatie. Ik let onder andere op kwaliteit, kleur, omgeving en materiaal. Als u uw fotokeuze heeft gemaakt, benader ik een bedrijf die hoogwaardige printkwaliteit levert. Voor het advies en het regelen komen er extra kosten bij. U betaalt uiteindelijk aan mij de kosten voor het fotobestand, het product (incl. verzendkosten) en voor de service. Het uiteindelijke bedrag krijgt u van te voren te weten, zodat u niet voor verassingen komt te staan.  Zo wordt alles voor u geregeld en wordt het product bij u thuis bezorgd. Ook bij deze optie geldt dat u bij een bestelling gratis één extra jpg fotobestand naar keuze in de mail ontvangt. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Voldoen bovenstaande opties niet aan uw bestelwensen? In overleg kunnen we altijd andere bestelmogelijkheden bespreken. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de contactpagina.