Bestellen

Bestellen

Bestelmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te bestellen, namelijk:

Optie 1: U kiest een foto en neemt contact met mij op voor de prijs en de kwaliteit. Dit digitale fotobestand kunt u zelf gebruiken voor talloze afdrukmogelijkheden zoals een canvas, poster, hout of aluminium of voor online gebruik. Veelgemaakte keuzes zijn HEMA of via eigen werkgever en u bepaalt zelf de printkosten. Bij een bestelling van een foto krijgt u er gratis één extra jpg fotobestand naar keuze bij. Deze twee foto’s hebben een hoge kwaliteit, resolutie en zijn rechten vrij. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Optie 2: U kiest een foto en neemt contact met mij op voor de prijs, kwaliteit en printmogelijkheden. U krijgt advies over hoe en welke foto het mooist tot zijn recht komt en welke past bij uw situatie. Ik let onder andere op kwaliteit, kleur, omgeving en materiaal. Als u uw keuze heeft gemaakt, benader ik een bedrijf die hoogwaardige printkwaliteit levert. Voor het advies en het regelen komen er extra kosten bij. U betaalt uiteindelijk aan mij de kosten voor het fotobestand, het product (incl. verzendkosten) en voor de service. Zo wordt alles voor u geregeld en wordt het product bij u bezorgd. Ook bij deze optie geldt dat u bij een bestelling gratis één extra jpg fotobestand naar keuze ontvangt. Heeft u interesse in deze bestelmethode, neem contact op via de contactpagina.

Voldoen bovenstaande opties niet aan uw bestelwensen? In overleg kunnen we altijd andere bestelmogelijkheden bespreken. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de contactpagina.

Verjaardagskalender

Sinds begin 2019 is mijn natuurfotografie verjaardagskalender verschenen, deze is ruim opgesteld met voldoende schrijfruimte, afgedrukt op hoge kwaliteit en op stevig en mat papier. De foto’s zijn per maand passend bij het seizoen. De kalender kost € 12,50 per stuk, exclusief verzendkosten (€ 2,50). 

Helaas is de verjaardagskalender inmiddels uitverkocht en momenteel niet meer op voorraad. Voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met mij opnemen via de contactpagina.