Achter de schermen

Achter de schermen

Op deze pagina zie je het verhaal achter de foto’s en hoe ze tot stand komen. Zo krijgen jullie letterlijk een beter beeld van de fotograaf achter de foto’s.

Mooie mosjes fotograferen op de Veluwe.

De prachtige zonsopgang in de winter op de Posbank. Een paar mooie reeën op de foto kunnen zetten.

Liggend in het mos op Ameland. Druk bezig met een mooie macrofoto van het Ruighaarmos. Er was net een buitje gevallen, dus aan de onderkant was ik helemaal doorweekt..

Even bijkomen in Park Meinerswijk in Arnhem. Onder andere deze foto van een buizerd kunnen schieten. Recht tegenover mij zit de burcht van een bever, helaas heb ik totdat het donker werd hem niet gezien..

Zelfs onder je eigen auto liggen hoort erbij.. Een meeuw aan het fotograferen aan de Rijnkade in Arnhem. Mijn vriendin verklaarde me voor gek, dus moest even vastgelegd worden. Maar hierdoor krijg je wel een mooi laag standpunt in de foto’s.

Rondstruinen in Park Meinerswijk in Arnhem

Via een mede natuurliefhebber vernomen dat er in ‘t Zaaibroek bijzondere vlindersoorten te vinden waren. Meerdere keren geweest en niet gevonden. Maar nu zo dichtbij de auto vond ik op een zondagmiddag de Grote Weerschijnvlinder 

In diepe concentratie bij de Oude Rijnstrangen – een Paardenbijter aan het fotograferen.

Tussen de grassen op de Veluwe. Zoeken naar de Bruine Vuurvlinder.

Op jacht naar juffers in Park Meinerswijk in Arnhem.

Even wat krachtvoer tijdens het fotograferen in de Heemtuin bij Presikhaaf in Arnhem. Dit was voor mij een vast stekkie dichtbij huis. Hier heb ik bijvoorbeeld het Oranjetipje gefotografeerd in het voorjaar.