Publicaties

Mijn eerste fotografieproduct!

Mijn eerste fotografieproduct!

Afgelopen maand heb ik mijn eerste natuurfotografieproduct gemaakt, namelijk een verjaardagskalender! Binnen twee weken zijn bijna alle kalenders al verkocht en moet er een volgende lading kalenders geleverd worden.

Ze hangen op vele verschillende plekken bij familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik vind de gedachte erg leuk dat mijn ontmoeting met een vlinder of een ree nu gedeeld kan worden met anderen en op deze manier komt de natuur bij mensen in huis! Erg leuk dat ik deze momenten met anderen kan delen en hen zo blij kan maken met een kalender.

Hieronder enkele voorbeelden van blije klanten die de kalender een mooie plaats hebben gegeven. Meer informatie over de kalender vind je op de bestelpagina.

Mijn werk aan de muur!

Mijn werk aan de muur!

Via de website is er contact met mij opgenomen en zijn er foto’s besteld. Het gaat om twee IJsvogel foto’s en een foto van een Roodborst. Voor de klant was het belangrijk dat de foto’s in parken in de directe omgeving waren geschoten. Ik had de eer om even een kijkje te mogen nemen in het appartementencomplex waar ze zijn opgehangen. Drie mooie canvasdoeken die de hal van het complex opvrolijken! 

Winnaar Veluwse Fotowedstrijd

Winnaar Veluwse Fotowedstrijd

Tweemaal winnaar van de Veluwse Fotowedstrijd – Oktober 2017

In de categorie ‘Wildlife’ – Zandhagedis                In de categorie ‘Macro’ – Zwervende Heidelibel

             

 

© Danny Slijfer Fotografie - 2019