Mijn eerste fotografieproduct!

Mijn eerste fotografieproduct!

Afgelopen maand heb ik mijn eerste natuurfotografieproduct gemaakt, namelijk een verjaardagskalender! Binnen twee weken zijn bijna alle kalenders al verkocht en moet er een volgende lading kalenders geleverd worden.

Ze hangen op vele verschillende plekken bij familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik vind de gedachte erg leuk dat mijn ontmoeting met een vlinder of een ree nu gedeeld kan worden met anderen en op deze manier komt de natuur bij mensen in huis! Erg leuk dat ik deze momenten met anderen kan delen en hen zo blij kan maken met een kalender.

Hieronder enkele voorbeelden van blije klanten die de kalender een mooie plaats hebben gegeven. Meer informatie over de kalender vind je op de bestelpagina.


Reageren is niet mogelijk.
© Danny Slijfer Fotografie - 2019